רוסט סינטה לימוזין (כ- 2-2.5 קג׳)


נתח סינטה מגזע לימוזין במרינדת חרדל, פלפל שחור, מרווה, זעתר ורוזמרין.

מוציאים את נתח הבשר מהמקרר כשעתיים לפני הצלייה, מוציאים משקית הוואקום, מזליפים שמן זית ושומרים בצד.

מחממים תנור ל 230 מעלות על פונקציית חום עליון.

 ממקמים את נתח הסנטה על רשת צליה מעל מגש צלייה מרופד בנייר אפייה. 

מעבירים את הנתח לתנור וצולים כ 15 דקות.

 מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 180 מעלות, מעבירים לפונקציית טורבו וצולים 40 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומאפשרים ״לנוח״ 10 דקות.