פילה דניס עם רסק עגבניות טרי, זעתר ושמן זית


6 פליטים דניס עם העור ללא עצמות למרינדה

 2 עגבניות מגורדות בפומפייה

 1 קליפה של לימון ירוק מגורדת

 2 שיני שום קלופות ופרוסות גס

 2 ענפי זעתר 

10 עלי מרווה קצוצים גס

 6 כפות שמן זית

 כף שטוחה פלפל שחור גרוס 


הוראות הכנה:

מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערת ערבוב. מסדרים את הדגים במגש צלייה צר, עור כלפי מעלה, יוצקים את המרינדה ומעסים קלות (מומלץ להשאיר ל 4 שעות במקרר). מחממים תנור ל 230 מעלות על פונקציית חום עליון. מוציאים את נתחי הדגים כחצי שעה לפני הצליה מהמקרר. מעסים בשנית ומתבלים במלח גס. מעבירים לתנור ל 14 דקות צלייה. מוציאים מהתנור, בודקים שהדג מוכן, סוחטים לימון טרי מעל ומגישים.