תבשיל נתחי צוואר וכתף טלה עם דלעת עונתיות המארז כולל: 2 קג׳ נתחי טלה מתובלים ב: כוס שמן זית,דבש,סילאן,סירופ רימונים שיני שום קצוצות,זסט מלימון ,מעט מלח גס ,עלי רוזמרין טרי,פלפל שחור מומלץ 1 דלורית, קלופה ופרוסה לפרוסות בעובי של אצבע 3-4 דלעות ערמונים, ראש דלורית קטום ותוכנה מרוקן מגרעינים. 3 בצלים בינוניים קלופים וחתוכים לשישיות. 1 כוס יין לבן יבש שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס אופן ההכנה מחממים תנור ל 180 מעלות על פונקציית טורבו. מסדרים את דלעות הערמונים, "ראש" כלפי מטה על מגש צלייה מרופד בנייר אפיה. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומעבירים לתנור ל 40 דקות או עד להתרככות. מוציאים מהתנור ושומרים בצד. את הנוזלים שבמארז מעבירים לסיר רוטב קטן. משחימים את הנתחים 3-4 דקות עד לקבלת השחמה. יוצקים יין לבן ומצמצמים 2 דקות נוספות. מורידים מהלהבה. מכסים היטב בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומעבירים לתנור ל 3.5 שעות. מוציאים מהתנור ומוודאים שנתחי הטלה רכים לחלוטין. מקררים מעט. להגשה מחממים על להבה את סיר הטלה ובלהבה נוספת מצמצמים את הרוטב בסיר הקטן. מכניסים את מגש דלעות הערמונים בתנור לחימום קצר. מסדרים את הדלעות על מגש הגשה, יוצקים לתוכן את תבשיל הטלה ומפזרים גם סביבן, מסיימים ברוטב ומגישים. שימו לב המחיר הוא למארז


380