אנטרקוט עגלה ביין אדום וענבים במרינדה (הגושים ביין 2.5-3 ק'ג) מרינדה:יין אדום,כוס סויה, שמן זית,שיני שום קצוצות גס,סוכר חום,וורצ׳סטר,ענפי רוזמרין מופרדים לעלים,אשכול ענבים אדומים מומלץ 25 בצלי שאלוט שטופים ולא קלופים שמן זית אופן ההכנה כשעתיים לפני הצלייה מוציאים את נתח האנטרקוט מהמקרר. פותחים את שקית הוואקום ואת כל הנוזלים מעבירים לסיר רוטב קטן. (חובה לשמור את הנוזלים הם ישמשו כרוטב). מספיגים מעט את הנתח, ומתבלים בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור. מסדרים את בצלי השאלוט על מגש צלייה מרופד בנייר אפייה. יוצקים שמן זית מעל, מעט סוכר לבן, מלח ופלפל שחור ומערבבים. מניחים את נתח האנטרקוט מעל. מחממים תנור לחום של 230 מעלות על פונקציית טורבו. מכניסים את הנתח ל 20 דקות צלייה, להשחמה. מוציאים מהתנור למנוחה של חצי שעה לפחות. מנמיכים את חום התנור ל 180 מעלות. מכניסים את הנתח בשנית והפעם ל 30-40 דקות בהתאם למשקל הנתח. בזמן הצלייה השנייה, מביאים את נוזלי המרינדה לרתיחה ומצמצמים בחצי. לשים לב!! המחיר הוא לקילו אנטריקוט


250