המחיר הינו ליחידה, כ- 250 גרם קממבר צרפתי *מתכון מומלץ בתחתית העמוד
מתכון מומלץ: קממבר צרפתי אפוי, בניחוח דבש ותימין
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות. מסירים את מכסה מארז הגבינה.
פותחים את נייר המעטפת ומחזירים חזרה לתחתית מארז העץ, כך שנייר המעטפת מבצבץ החוצה.
חורצים בעדינות את החלק העליון שתי וערב. נועצים פרוסות שום, מברישים בדבש, מפזרים עלי תימין ושמן זית.
מכסים ומעבירים לתנור על מגש צלייה לאפיה של 12-15 דקות.
מוציאים, מתבלים בפלפל שחור גרוס וקמצוץ מלח גס ומגישים לצד פרוסות טוסט או קרקרים איכותיים.