שייטל - נתח מחלקה האחורי של הפרה, בעל אחוז שומן נמוך וטעם עמוק מתכון מומלץ מצורף בתחתית העמוד
מתכון מומלץ: סקלופיני ביין פורט
אופן ההכנה
מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס. טובלים בקמח ומנערים כדי להיפטר מקמח עודף.מחממים מחבת רחבת שוליים לחום גבוה עם שמן זית. מוסיפים את נתחי הבשר וצולים בזריזות משני הצדדים (כ 2\1 דקה מכל צד). מעבירים לצלחת. מוסיפים את יין הפורט והסוכר ומצמצמים בחצי. מוסיפים את החמאה וממסים לתוך הפורט המצומצם. יוצקים מעל נתחי הסקלופיני ומגישים.
צפו בהכנת המתכון באינסטגרם:
https://www.instagram.com/stories/highlights/17877988882619270/