תבשיל נתחי בקר וצ׳וריסו ספרדי המארז כולל: 2 קג׳ תערובת: לחי ושריר חתוך לקוביות גדולות 200 גר׳ נקניקיית צ'וריסו פרוסות גס (קפוא) שמן זית 3 בצלים סגולים חתוכים ל4 4 שיני שום קצוצות 3 פלפלים יבשים לל קליפה 4 כפיות פפריקה מתוקה 1 כפית פפריקה מעושנת 2 כפות וורצ׳סטר תימין עלי דפנה נקניקיית חג מומלץ 4 גזרים קלופים וחתוכים למדליונים 2 כפות רסק עגבניות 4 עגבניות מגי חצויות 2 כוסות יין אדום יבש 4 תפוחי אדמה קלופים 2 כוסות ציר בקר או מים אופן ההכנה מחממים תנור ל 140 מעלות על פונקציית טורבו. מחממים סיר רחב שוליים עם 4 כפות שמן זית לחום בינוני. מעבירים את תוכן המארז למעט נקניקיית החג, ומשחימים כ 5 דקות. מוסיפים גזרים, רסק עגבניות ועגבניות וצולים 2 דקות נוספות. מוסיפים יין ומצמצמים 2 דקות נוספות. מוסיפים ציר ותפוחי אדמה ומביאים לבעבוע עדין. מכבים את הלהבה, מכסים היטב בנייר אפיה ונייר כסף ומעבירים לתנור ל 4 שעות או עד שהנתחים התרככו לחלוטין. שומרים בצד. (אפשר להכין יום לפני). להגשה מחממים את סיר התבשיל כ 20 דקות על אש קטנה. במקביל מחממים מחבת עם כף שמן זית לחום בינוני גבוה. מוסיפים את נקניקיית החג וצולים מכוסה כ 2 דקות מכל צד. מעבירים את הנקניקייה ללא השמן שניגר ומניחים מעל תבשיל הבקר. מגישים. לשים לב!!! המחיר הוא למארז