נתח אוסובוקו במשקל של כ-2.5 ק"ג ממולא במח עצם המחיר הינו ל-1 ק''ג מתכון מומלץ בתחתית העמוד!


110 

הערות: *

קרא עוד


מתכון מומלץ: דריו

מצרכים - 

40 יח' בצלי שאלוט

בקבוק 750 מ''ל שמן זית 


אופן ההכנה - 

להוציא את נתח הבשר שעה לפני צלייה מהמקרר ולמקם בסיר נירוסטה בגודל שיכיל את הנתח.

לחמם תנור על פונקציית טורבו ל 175 מעלות.

לשטוף את בצלי האשלוט, לייבש ולהוסיף לנתח.

להוסיף את כל בקבוק שמן הזית, מלח, פלפל שחור גרוס וכמה ענפים נוספים של מרווה ורוזמרין.

לכסות בנייר פרגמנט ומכסה הסיר ולהעביר לתנור לצלייה של 4 שעות.

להוציא מהתנור, להעביר לקרש חיתוך, לפרוס דק ולהגיש עם בצלי האשלוט. (מומלץ לשמור את שמן הבישול לשימושים עתידיים).