רוסט סינטה פרה מגזע לימוזין


מתאים ל: 10 סועדים רוסט לימוזין (כ- 2-2.5 קג׳) המחיר הינו ליחידה נתח סינטה מגזע לימוזין מגיע במרינדת חרדל, פלפל שחור, מרווה, זעתר ורוזמרין. מוציאים את נתח הבשר מהמקרר כשעתיים לפני הצלייה, מוציאים משקית הוואקום, מזליפים שמן זית ושומרים בצד. מחממים תנור ל 230 מעלות על פונקציית חום עליון. ממקמים את נתח הסנטה על רשת צליה מעל מגש צלייה מרופד בנייר אפייה. מעבירים את הנתח לתנור וצולים כ 15 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 180 מעלות, מעבירים לפונקציית טורבו וצולים 40 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומאפשרים ״לנוח״ 10 דקות. מעבירים לקרש חיתוך, פורסים לפרוסות דקות ומגישים. מתכון נשלח למייל שממנו נשלחה ההזמנה


450