קממבר צרפתי


המחיר הינו ל יחידה, כ 250 גרם *מתכון מומלץ בתחתית העמוד


39 

קרא עוד


מתכון מומלץ: קממבר צרפתי אפוי, בניחוח דבש ותימין

  • 1 מארז עגול של גבינת קממבר צרפתי
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית עלי תימין מופרדים
  • 5 פרוסות שן שום קטנה
  • 2 כפות שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • קמצוץ מלח

אופן ההכנה

מחממים תנור ל 180 מעלות. מסירים את מכסה מארז הגבינה.
פותחים את נייר המעטפת ומחזירים חזרה לתחתית מארז העץ, כך שנייר המעטפת מבצבץ החוצה.
חורצים בעדינות את החלק העליון שתי וערב. נועצים פרוסות שום, מברישים בדבש, מפזרים עלי תימין ושמן זית.
מכסים ומעבירים לתנור על מגש צלייה לאפיה של 12-15 דקות.
מוציאים, מתבלים בפלפל שחור גרוס וקמצוץ מלח גס ומגישים לצד פרוסות טוסט או קרקרים איכותיים.