מארז נתחי שייטל בסויה בהירה


מתאים ל 2 סועדים המארז מכיל: 500 גר שייטל 250 מל רוטב סאטה ( חלב קוקוס, חמאת בוטנים שאלוט, ג׳ינג׳ר, שום, פלפל תאילנדי) מומלץ להגיש לצד אורז בסמטי אופן ההכנה: מחממים מחבת טפלון לחום גבוה. שמים את נתחי השייטל וצולים כדקה מכל צד. לקראת סוף הצלייה מוסיפים 2 כפות מים למחבת על מנת לפתוח את הסוכרים ומורידים מיד מהאש. פורסים ומגישים. את הרוטב מחממים בנפרד ומגישים עם נתחי השייטל (מומלץ עם אורז לבן).


85