1.5-2.0 קילו כתף מפורק מהעצם מתובל ב- מרווה, רוזמרין, שום, קליפת לימון, בהרט, כמון, סילאן, שמן זית, קמצוץ מלח ופלפל שחור גרוס. מתכון מומלץ בתחתית העמוד! *המחיר הינו ל-1 ק"ג ויקבע לאחר שקילה סופית.
מתכון מומלץ: גלילת כתף טלה וירקות אדמה
לירקות
2 ראשי שום
לתיבול
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 140 מעלות על פונקציית טורבו.
מניחים את כל הירקות בסיר רחב שולים ומתבלים בכל מרכיבי התיבול. מערבבים הייטב.
מניחים את רולדת הכתף מעל הירקות, מכסים בנייר אפיה ומכסה (או נייר כסף) ומעבירים לתנור לצלייה איטית של 4 שעות.
מוציאים מהתנור ומסירים את הכיסוי, גוזרים ומפנים את חוט הקשירה, מגבירים את חום התנור ל 200 מעלות. מכניסים להשחמה סופית של כ 20 דקות ומגישים.